Μεγαλώνεις… τόσο γρήγορα… και ξεχνάς πως ήσουν μικρή και πόσο ξέγνοιαστα ζούσες… ξαφνικά βάζεις υποχρεώσεις στο κεφάλι σου, στόχους που πρέπει να πραγματοποιήσεις και όνειρα που θες να κάνεις πραγματικότητα… δουλεύεις πολύ χωρίς πολλές φορές να έχεις ελεύθερο χρόνο για εσένα…κουράζεσαι και σκέφτεσαι  ποιός ο λόγος να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου!! 

Έρχεται όμως κάποια στιγμή που ο χρόνος θα σε ανταμείψει… θα σου χαρίσει όλα αυτά που ονειρευόσουν.. Τότε θα θυμηθείς τη μάνα σου που σου έλεγε ότι πρέπει να διαβάζεις για να γίνεις ξύπνιος άνθρωπος στην κοινωνία.. πρέπει να μάθεις να είσαι ευγενής για να μπορείς να συμπεριφέρεσαι σωστά στους συνανθρώπους σου…

Και να διαβάζεις όχι για να περάσεις στην σχολή που εκείνη έχει ονειρευτεί για εσένα… για να μάθεις ότι η ζωή είναι δύσκολη και θέλει θυσίες για να μπορέσεις να επιβιώσεις σε αυτό τον κόσμο… και τότε θα καταλάβεις πόσο πολύ κουράστηκε εκείνη για εσένα… πόσες θυσίες έκανε εκείνη για εσένα… πόσο πολύ προσπάθησε για να σε κάνει σωστό….

 γιατί η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα έκανε γιατί φοβόταν να σε αφήσει σε αυτό το κόσμο μόνη σου, απο την υπερβολική αγάπη μου που σου έχει, γιατί θα πονέσει η ψυχή της αν εσύ απογοητευτείς και αν πάθεις κάτι… θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να μην σου συμβεί τίποτα κακό… 

σε προετοιμάζει για όταν θα “φύγει”, να ξέρει ότι δεν θα πάθεις τίποτα και θα είσαι αρκετά δυνατή για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που θα έρθουν στον δρόμο σου….

Για αυτό να μην την παρεξηγείς την μητέρα σου, είναι ο ένας και μοναδικός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που σε αγάπησε ανιδιοτελώς απο την πρώτη στιγμή που σε άκουσε να κλαις, η μια και μοναδική που δεν θα σε κρίνει ποτέ με κακό σκοπό και αυτή που θα σε δεχτεί με όλα σου τα ελαττώματα…. να την σέβεσαι και να την ακούς πάντα έστω κι αν διαφωνείς μαζί της… γιατί αυτή θέλει το καλύτερο για εσένα και έχει ορκίστει να μην τα παρατήσει εάν δεν τα καταφέρει πρώτα!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s